Laatste kans voor nominaties Opening Gala Dinner

Foto: Offshore Energy Opening Gala DinnerFoto: Offshore Energy Opening Gala Dinner

Tijdens het eerste Offshore Energy Opening Gala Dinner op maandag 24 oktober in Amsterdam brengt Navingo de industrie samen om verschillende successen te vieren door het uitreiken van drie industrie awards. Het voordragen van nominaties is nog mogelijk tot 14 augustus.

De genomineerden krijgen internationale erkenning en door de media-aandacht een sterke marktzichtbaarheid. Een deskundige jury, bestaande uit onder andere Edward Heerema (Allseas), Jan Hoegee (TNO) en Sander Vergroesen (IRO), zullen alle inzendingen zorgvuldig beoordelen en de drie genomineerden per award bepalen.

De drie awards die tijdens de Opening Gala Dinner worden gepresenteerd zijn; The Best Innovation in Offshore Energy Award; The Offshore Energy Public Outreach Award; en The Offshore Energy Young Engineer Award.

  • The Best Innovation in Offshore Energy Award gaat naar de beste innovatie in de gehele offshore energiemarkt van de afgelopen twee jaar (2015 en 2016).
  • The Offshore Energy Young Engineer Award kan worden toegekend aan een ingenieur van 35 jaar of jonger voor uitstekende prestaties in de industrie.
  • The Offshore Energy Public Outreach Award wordt uitgereikt aan een bedrijf, organisatie of project actief in de offshore energie industrie die uitstekend hebben gepresteerd op het gebied van publieksbereik.

Genomineerden worden begin september aangekondigd en de winnaars zullen in het bijzijn van internationale offshore energie professionals variërend van operators, dienstverlenende bedrijven, leveranciers en politici, tijdens de prijsuitreiking op het Opening Gala Dinner worden bekendgemaakt. Meer informatie over hoe u nominaties kunt voordragen, de aanmeldingscriteria en de juryleden is te vinden op http://offshore-energy.biz/special-events/opening-gala-dinner/

Als aanvulling op de prijsuitreiking zullen er tijdens het galadiner in de Beurs van Berlage in het centrum van Amsterdam een culinair diner, muzikale intermezzo’s en toespraken van hoogwaardigheidsbekleders worden gepresenteerd aan de gasten. De gastheer van deze avond is Mathijs Bouman, bekend van onder andere RTL en het Financieele Dagblad.

Wilt u bij het gala aanwezig zijn? U kunt het Offshore Energy Opening Gala Dinner bijwonen door het kopen van een tafel voor tien personen of door het kopen van individuele tickets.

Share this article

Follow Maritiem Nieuws.nl

Carrière>

Events>

<< Nov 2017 >>
MTWTFSS
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

Maritime & Offshore Career Event 28 maart 2018

De datum voor de 12e editie van het Navingo Maritime & Offshore Career Event (MOCE) is bekend: woensdag 28 maart 2018. Na intensief overleg met diverse opleidingen en bedrijven is deze datum als beste optie geselecteerd. WTC Rotterdam staat deze dag geheel in het teken van het grootste en meest complete carrière-event in de maritieme, offshore en energie sector van Europa. De organisatie, Navingo BV, verwacht ook dit jaar weer bezoekers uit binnen- en buitenland en mooie namen onder de exposanten te verwelkomen.

Investeren in de toekomst
De Nederlandse maritieme en offshore energie industrie dankt haar wereldwijde positie aan de vele innovaties die de afgelopen jaren hebben plaatsgevonden. Zonder goed opgeleid en gekwalificeerd personeel waren deze innovaties niet mogelijk geweest. Om deze positie te behouden is het belangrijk om de verschillende functies binnen de sector op alle niveaus en binnen elke carrièrefase te presenteren en te laten zien wat deze industrie zo aantrekkelijk maakt om in te werken. Als platform voor zowel carrière als opleiding is MOCE een belangrijk onderdeel van de missie om technische en nautische expertise in de sector te behouden.

Ruime aandacht voor persoonlijk contact
In 2017 ging MOCE de verdieping in met een omvangrijk inhoudelijk programma waarin relevante thema’s werden uitgelicht en er ruimte was voor discussie. De meer dan 100 partners gebruikten MOCE als het platform om te laten zien waar zij als bedrijf voor staan. De ruim 3500 bezoekers konden op de beursvloer de deelnemende bedrijven spreken maar kregen eveneens de kans om aan te schuiven bij interessante Master Classes of trainingen van de desbetreffende bedrijven. Ook in de volgende editie zal er ruim aandacht zijn voor persoonlijk contact en het ‘matchen’ van bezoekers met bedrijven.

Blijf up-to-date
Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, like ons op Facebook en volg ons op Twitter.

read more >