Prijzen voor talenten in Rotterdamse haven

Winnaars Rotterdams Havenevenement. Foto: STC

Tijdens het Rotterdams Havenevenement op 23 jun bij STC-Group in Rotterdam zijn talenten die werken of leren in de Rotterdamse haven in de schijnwerpers gezet. Er werden drie prijzen en twee titels uitgereikt. Het Rotterdams Havenevenement is een initiatief van de STC-Group, Havenbedrijf Rotterdam, Jong Havenvereniging, Deltalinqs en Marine Club Rotterdam.

Meest talentvolle mbo ‘er
De MCR-prijs voor meest talentvolle mbo ’er ging dit jaar naar Nick de Willigen, vierdejaars Allround Operational Technicus aan het Scheepvaart en Transport College.

Havenwerker van het jaar 2016
Daarnaast ontving Ed van den Hoek van Matrans Marine Services B.V. de titel Havenwerker van het jaar uit handen van de Rotterdamse havenwethouder Adriaan Visser. De titel Havenwerker van het jaar wordt uitgereikt aan een havenwerker die uitblinkt in veilige en innovatief werken en collegialiteit.

SmartPort prijs voor beste scriptie
De prijs SmartPort voor de beste scriptie is uitgereikt aan Michiel Hoefnagels van de Erasmus Universiteit. Michiel schreef de scriptie ‘Industrial collaboration based on maintenance maturity and inventory commonality’.

Jong Haventalent 2016
Robin Groen van Itanks werd uitgeroepen tot Jong Haventalent 2016. Hij ontving het prijzenpakket uit handen van de jonge marketeer Ronald Lugthart.

Nieuw: Het Beste Havenidee
Nieuw dit jaar was de uitreiking voor het beste Havenidee, een initiatief van Hogeschool Rotterdam. Het Beste Havenidee 2016 is Danger of enclosed spaces. Dave Smorenberg, Lezan Saiq, Lucas Theuws, Dylan Zasada en Niels Ronda van de hbo-opleiding maritiem officieren aan de Rotterdam Mainport University gingen met de prijs naar huis.

Share this article

Follow Maritiem Nieuws.nl

Carrière>

Events>

<< Nov 2017 >>
MTWTFSS
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

Maritime & Offshore Career Event 28 maart 2018

De datum voor de 12e editie van het Navingo Maritime & Offshore Career Event (MOCE) is bekend: woensdag 28 maart 2018. Na intensief overleg met diverse opleidingen en bedrijven is deze datum als beste optie geselecteerd. WTC Rotterdam staat deze dag geheel in het teken van het grootste en meest complete carrière-event in de maritieme, offshore en energie sector van Europa. De organisatie, Navingo BV, verwacht ook dit jaar weer bezoekers uit binnen- en buitenland en mooie namen onder de exposanten te verwelkomen.

Investeren in de toekomst
De Nederlandse maritieme en offshore energie industrie dankt haar wereldwijde positie aan de vele innovaties die de afgelopen jaren hebben plaatsgevonden. Zonder goed opgeleid en gekwalificeerd personeel waren deze innovaties niet mogelijk geweest. Om deze positie te behouden is het belangrijk om de verschillende functies binnen de sector op alle niveaus en binnen elke carrièrefase te presenteren en te laten zien wat deze industrie zo aantrekkelijk maakt om in te werken. Als platform voor zowel carrière als opleiding is MOCE een belangrijk onderdeel van de missie om technische en nautische expertise in de sector te behouden.

Ruime aandacht voor persoonlijk contact
In 2017 ging MOCE de verdieping in met een omvangrijk inhoudelijk programma waarin relevante thema’s werden uitgelicht en er ruimte was voor discussie. De meer dan 100 partners gebruikten MOCE als het platform om te laten zien waar zij als bedrijf voor staan. De ruim 3500 bezoekers konden op de beursvloer de deelnemende bedrijven spreken maar kregen eveneens de kans om aan te schuiven bij interessante Master Classes of trainingen van de desbetreffende bedrijven. Ook in de volgende editie zal er ruim aandacht zijn voor persoonlijk contact en het ‘matchen’ van bezoekers met bedrijven.

Blijf up-to-date
Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, like ons op Facebook en volg ons op Twitter.

read more >