Damen wint Maritiem Award voor beste nieuwe werf in Dubai

Lars Seistrup, Directeur van DSSh neem 'Best new building Yard Award' in ontvangst

Damen Shipyards Sharjah (DSSh) heeft tijdens de conferentie Shiptek in Dubai waar de International Maritime Awards werden gehouden een Award mogen ontvangen voor ‘Best new Building Yard’. Lars Seistrup, Directeur van DSSh nam de award in ontvangst.

DSSh is een joint venture tussen de Damen Shipyards Group en Albwardy Investment. De nieuwe werf heeft de faciliteiten om reparaties en onderhoud te plegen voor alle soorten schepen. En de werf heeft in de afgelopen periode sleepboten, werkboten, werkschepen, baggerschepen, landingsvaartuigen, drijvende dokken, aken en pontons, aan exploitanten in en rond de Arabische Golf afgeleverd.

De werf heeft naast haar faciliteiten een overdekte nieuwe hal, een 5200 ton schip en 8 droogdokken van 125 meter lang. In januari 2014 werd de werf in de Hamriyah Free Zone, Sharjah officieel in gebruik genomen.

 

 

Share this article

Follow Maritiem Nieuws.nl

Carrière>

Events>

<< Nov 2017 >>
MTWTFSS
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

Maritime & Offshore Career Event 28 maart 2018

De datum voor de 12e editie van het Navingo Maritime & Offshore Career Event (MOCE) is bekend: woensdag 28 maart 2018. Na intensief overleg met diverse opleidingen en bedrijven is deze datum als beste optie geselecteerd. WTC Rotterdam staat deze dag geheel in het teken van het grootste en meest complete carrière-event in de maritieme, offshore en energie sector van Europa. De organisatie, Navingo BV, verwacht ook dit jaar weer bezoekers uit binnen- en buitenland en mooie namen onder de exposanten te verwelkomen.

Investeren in de toekomst
De Nederlandse maritieme en offshore energie industrie dankt haar wereldwijde positie aan de vele innovaties die de afgelopen jaren hebben plaatsgevonden. Zonder goed opgeleid en gekwalificeerd personeel waren deze innovaties niet mogelijk geweest. Om deze positie te behouden is het belangrijk om de verschillende functies binnen de sector op alle niveaus en binnen elke carrièrefase te presenteren en te laten zien wat deze industrie zo aantrekkelijk maakt om in te werken. Als platform voor zowel carrière als opleiding is MOCE een belangrijk onderdeel van de missie om technische en nautische expertise in de sector te behouden.

Ruime aandacht voor persoonlijk contact
In 2017 ging MOCE de verdieping in met een omvangrijk inhoudelijk programma waarin relevante thema’s werden uitgelicht en er ruimte was voor discussie. De meer dan 100 partners gebruikten MOCE als het platform om te laten zien waar zij als bedrijf voor staan. De ruim 3500 bezoekers konden op de beursvloer de deelnemende bedrijven spreken maar kregen eveneens de kans om aan te schuiven bij interessante Master Classes of trainingen van de desbetreffende bedrijven. Ook in de volgende editie zal er ruim aandacht zijn voor persoonlijk contact en het ‘matchen’ van bezoekers met bedrijven.

Blijf up-to-date
Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, like ons op Facebook en volg ons op Twitter.

read more >