Uw bedrijf in de Maritime Holland Business Guide

Maritime Holland Business Guide 2016

Maritime Holland Business Guide is het nieuwe visitekaartje van de Nederlandse maritieme cluster. De Business Guide 2016 verschijnt zowel in print als in een online editie, en wordt gedurende het hele jaar op paviljoens in binnen- en buitenland op beurzen en bijeenkomsten verspreid. De Business Guide 2016 wordt tijdens SMM Hamburg op 6-9 september gelanceerd.

 

In samenwerking met de brancheorganisaties NML en NMT
Binnen de maritieme industrie werken verschillende brancheorganisaties zoals Nederland Maritiem Land (NML) en Netherlands Maritime Technology (NMT) samen met Maritime Holland om de Business Guide vorm te geven. De promotionele gids gaat als verlengstuk dienen van het sterke ‘merk Nederland’. Jaap Proost, hoofdredacteur Maritime Holland: “Nederlandse maritieme bedrijven hebben internationaal de reputatie om kwaliteit te leveren. Wij vinden dat een dergelijk uithangbord ook een naslagwerk verdient als promotie voor de Nederlandse maritieme cluster.” Tevens ontvangen  ook alle abonnees van Maritime Holland de Business Guide.

Als bedrijf ook onderdeel worden van de Maritime Holland Business Guide 2016?
Neem contact op via Jeroen Beekenkamp: jb@navingo.com, 010 209 26 08 of Ruud Aantjes: ra@navingo.com of 010 209 26 42

 

Share this article

Follow Maritiem Nieuws.nl

Carrière>

Events>

<< Nov 2017 >>
MTWTFSS
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

Maritime & Offshore Career Event 28 maart 2018

De datum voor de 12e editie van het Navingo Maritime & Offshore Career Event (MOCE) is bekend: woensdag 28 maart 2018. Na intensief overleg met diverse opleidingen en bedrijven is deze datum als beste optie geselecteerd. WTC Rotterdam staat deze dag geheel in het teken van het grootste en meest complete carrière-event in de maritieme, offshore en energie sector van Europa. De organisatie, Navingo BV, verwacht ook dit jaar weer bezoekers uit binnen- en buitenland en mooie namen onder de exposanten te verwelkomen.

Investeren in de toekomst
De Nederlandse maritieme en offshore energie industrie dankt haar wereldwijde positie aan de vele innovaties die de afgelopen jaren hebben plaatsgevonden. Zonder goed opgeleid en gekwalificeerd personeel waren deze innovaties niet mogelijk geweest. Om deze positie te behouden is het belangrijk om de verschillende functies binnen de sector op alle niveaus en binnen elke carrièrefase te presenteren en te laten zien wat deze industrie zo aantrekkelijk maakt om in te werken. Als platform voor zowel carrière als opleiding is MOCE een belangrijk onderdeel van de missie om technische en nautische expertise in de sector te behouden.

Ruime aandacht voor persoonlijk contact
In 2017 ging MOCE de verdieping in met een omvangrijk inhoudelijk programma waarin relevante thema’s werden uitgelicht en er ruimte was voor discussie. De meer dan 100 partners gebruikten MOCE als het platform om te laten zien waar zij als bedrijf voor staan. De ruim 3500 bezoekers konden op de beursvloer de deelnemende bedrijven spreken maar kregen eveneens de kans om aan te schuiven bij interessante Master Classes of trainingen van de desbetreffende bedrijven. Ook in de volgende editie zal er ruim aandacht zijn voor persoonlijk contact en het ‘matchen’ van bezoekers met bedrijven.

Blijf up-to-date
Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, like ons op Facebook en volg ons op Twitter.

read more >