North Sea Offshore Den Helder 2 juni

North Sea Offshore

In ‘De Dukdalf’ in Den Helder vindt op 2 juni voor de 2e keer de North Sea Offshore (NSO) plaats. Een B2B event voor bedrijven welke actief zijn in de offshore energy- en renewable industrie. 

Op diverse locaties openen zeventien bedrijven die opereren in de offshore energy hun deuren en heeft u de mogelijkheid om één presentatie of één bedrijfsbezoek bij te wonen. Er zijn per onderdeel een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Aansluitend is er een netwerklunch waar alle deelnemers samenkomen. Tijdens het middagprogramma geven sprekers zoals Edward P. Heerema van Allseas, Berend Scheffers, director technology EBN en trendwatcher Richard van Hooijdonk hun visie op de ontwikkelingen in de industrie. Er zijn nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar.

North Sea Offshore (www.northseaoffshore.nl) is geïnitieerd door Port of Den Helder, Den Helder Airport, HSV en Ontwikkelingsbedrijf NHN en geproduceerd door BrandMarion.

 

Share this article

Follow Maritiem Nieuws.nl

Carrière>

Events>

<< Nov 2017 >>
MTWTFSS
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

Maritime & Offshore Career Event 28 maart 2018

De datum voor de 12e editie van het Navingo Maritime & Offshore Career Event (MOCE) is bekend: woensdag 28 maart 2018. Na intensief overleg met diverse opleidingen en bedrijven is deze datum als beste optie geselecteerd. WTC Rotterdam staat deze dag geheel in het teken van het grootste en meest complete carrière-event in de maritieme, offshore en energie sector van Europa. De organisatie, Navingo BV, verwacht ook dit jaar weer bezoekers uit binnen- en buitenland en mooie namen onder de exposanten te verwelkomen.

Investeren in de toekomst
De Nederlandse maritieme en offshore energie industrie dankt haar wereldwijde positie aan de vele innovaties die de afgelopen jaren hebben plaatsgevonden. Zonder goed opgeleid en gekwalificeerd personeel waren deze innovaties niet mogelijk geweest. Om deze positie te behouden is het belangrijk om de verschillende functies binnen de sector op alle niveaus en binnen elke carrièrefase te presenteren en te laten zien wat deze industrie zo aantrekkelijk maakt om in te werken. Als platform voor zowel carrière als opleiding is MOCE een belangrijk onderdeel van de missie om technische en nautische expertise in de sector te behouden.

Ruime aandacht voor persoonlijk contact
In 2017 ging MOCE de verdieping in met een omvangrijk inhoudelijk programma waarin relevante thema’s werden uitgelicht en er ruimte was voor discussie. De meer dan 100 partners gebruikten MOCE als het platform om te laten zien waar zij als bedrijf voor staan. De ruim 3500 bezoekers konden op de beursvloer de deelnemende bedrijven spreken maar kregen eveneens de kans om aan te schuiven bij interessante Master Classes of trainingen van de desbetreffende bedrijven. Ook in de volgende editie zal er ruim aandacht zijn voor persoonlijk contact en het ‘matchen’ van bezoekers met bedrijven.

Blijf up-to-date
Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, like ons op Facebook en volg ons op Twitter.

read more >