Mai Elmar krijgt lintje opgespeld van Aboutaleb

Mai Elmar krijgt lintje van Aboutaleb Foto: Cruise Port Rotterdam

Op dinsdagochtend kreeg Mai Elmar, directeur van Cruise Port Rotterdam het lintje opgespeld van burgemeester Aboutaleb. Deze Koninklijke onderscheiding kreeg zij voor haar bijzondere activiteiten. Mai Elmar werd in 2004 Havenvrouw van het jaar. Het jaar waarin de Queen Mary II afmeerde aan de Wilhelminakade. Sinds 1999 werkt Mai keihard om cruiserederijen te interesseren voor Rotterdam. In 2005 kwamen er 21 schepen, dit jaar zijn het er 64.

Mai Elmar heeft cruise groot gemaakt voor Rotterdam
Dit jaar is een topjaar met vele rederijen (HAL, AIDA, RCI, Princess, NCL) en de grootste schepen van de wereld die afmeren in Rotterdam. Mai Elmar gaat haar hele leven al de uitdaging aan waar het werk ligt en haar liefde om Rotterdam in de kijker te zetten. Ze was de eerste Chief Marketing Officer van Rotterdam, stad en haven.

De stad en haven staan over de hele wereld als must see te boek
Zij heeft het merkbeleid, de strategie en signatuur van Rotterdam mede vormgegeven. De belangrijkste doelstellingen voor de CMO zijn het versterken van het merk Rotterdam en de vergroting van het imago en de uitstraling van de stad, om daarmee uiteindelijk méér bezoekers, bedrijven, bewoners en studenten naar de stad te trekken. De samenwerking tussen en het inzetten van RotterdamWorldPortWorldCity en Rotterdam. Make it Happen is in alle opzichten gelukt. De stad en haven staan tegenwoordig over de hele wereld als must see te boek.

Share this article

Follow Maritiem Nieuws.nl

Carrière>

Events>

<< Nov 2017 >>
MTWTFSS
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

Maritime & Offshore Career Event 28 maart 2018

De datum voor de 12e editie van het Navingo Maritime & Offshore Career Event (MOCE) is bekend: woensdag 28 maart 2018. Na intensief overleg met diverse opleidingen en bedrijven is deze datum als beste optie geselecteerd. WTC Rotterdam staat deze dag geheel in het teken van het grootste en meest complete carrière-event in de maritieme, offshore en energie sector van Europa. De organisatie, Navingo BV, verwacht ook dit jaar weer bezoekers uit binnen- en buitenland en mooie namen onder de exposanten te verwelkomen.

Investeren in de toekomst
De Nederlandse maritieme en offshore energie industrie dankt haar wereldwijde positie aan de vele innovaties die de afgelopen jaren hebben plaatsgevonden. Zonder goed opgeleid en gekwalificeerd personeel waren deze innovaties niet mogelijk geweest. Om deze positie te behouden is het belangrijk om de verschillende functies binnen de sector op alle niveaus en binnen elke carrièrefase te presenteren en te laten zien wat deze industrie zo aantrekkelijk maakt om in te werken. Als platform voor zowel carrière als opleiding is MOCE een belangrijk onderdeel van de missie om technische en nautische expertise in de sector te behouden.

Ruime aandacht voor persoonlijk contact
In 2017 ging MOCE de verdieping in met een omvangrijk inhoudelijk programma waarin relevante thema’s werden uitgelicht en er ruimte was voor discussie. De meer dan 100 partners gebruikten MOCE als het platform om te laten zien waar zij als bedrijf voor staan. De ruim 3500 bezoekers konden op de beursvloer de deelnemende bedrijven spreken maar kregen eveneens de kans om aan te schuiven bij interessante Master Classes of trainingen van de desbetreffende bedrijven. Ook in de volgende editie zal er ruim aandacht zijn voor persoonlijk contact en het ‘matchen’ van bezoekers met bedrijven.

Blijf up-to-date
Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, like ons op Facebook en volg ons op Twitter.

read more >