VIDEO: Jubileumeditie MOCE groot succes

Bezoekers van MOCE in WTC Rotterdam

Op woensdag 20 april vond de tiende editie van het Navingo Maritime & Offshore Career Event (MOCE) plaats in het WTC Rotterdam. MOCE is hèt platform waar bezoekers zich voorbereiden op hun maritieme en offshore carrière of terecht kunnen voor hun volgende carrièrestap.Tijdens deze jubileumeditie bezochten 4.103 studenten, starters en (young) professionals dit carrière- en netwerkevent.

Maritieme en offshore industrie blijft op zoek naar talent
Young Maritime Representative Dominique Smit tijdens zijn openingsspeech: “We weten allemaal dat er op dit moment een dip is in de maritieme en offshore markt. Maar de bedrijven die in deze dip zitten, zijn hier vandaag wel aanwezig en op zoek naar nieuw talent. Laat je daarom niet afschrikken en volg je passie!” , vertelde Smit enthousiast.

CV-check met advies en Stage Informatiepunt 
Op de MaritiemeVacaturebank.nl Kubus konden bezoekers vragen stellen over het sollicitatieproces en tips krijgen voor een sterk cv. Nieuw dit jaar was het Stage Informatiepunt waar studenten een overzicht kregen van alle stages en onderzoeksopdrachten van de exposanten op MOCE.

Ervaringsdeskundigen aan het woord
Young Maritime Representatives en studenten van ROC Kop van Noord-Holland deelden hun ervaringen en gaven tips en adviezen aan belangstellenden.

Komende zomer wordt de datum voor MOCE2017 bekend gemaakt.

Share this article

Follow Maritiem Nieuws.nl

Carrière>

Events>

<< Sep 2017 >>
MTWTFSS
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1

Rondje Landtong Rozenburg op 30 september

In het hart van het havengebied ligt de Landtong Rozenburg, ingeklemd tussen de Nieuwe Waterweg en het Calandkanaal. De Landtong herbergt een prachtig natuurgebied, met nu eens zicht op reusachtige zeeschepen en dan weer een kudde Schotse hooglanders. Zaterdag 30 september heb je de unieke mogelijkheid dit bijzondere gebied zowel vanaf het land als vanaf […]

read more >

Offshore WIND Conference 9 en 10 oktober RAI

OWC 2017 richt zich op de kansen in de offshore windsector voor de komende 10 jaar en verder daarna. Wat zullen de komende tenders de supply chain op korte en lange termijn bieden? Wat zijn de trends en kansen na 2023? Ook andere onderwerpen worden besproken, zoals kostenreductie, innovaties, subsidie en samenwerking met de olie- […]

read more >

Offshore Energy Exhibition & Conference 2017

Offshore Energy Exhibition & Conference (OEEC) is Europe’s leading offshore energy event. It is unique in bringing together the oil & gas, offshore wind and marine energy industry. With the industry in transition OEEC offers offshore energy professionals the ideal meeting place to network, discuss and learn about the future of energy.

read more >