VIDEO: Jubileumeditie MOCE groot succes

Bezoekers van MOCE in WTC Rotterdam

Op woensdag 20 april vond de tiende editie van het Navingo Maritime & Offshore Career Event (MOCE) plaats in het WTC Rotterdam. MOCE is hèt platform waar bezoekers zich voorbereiden op hun maritieme en offshore carrière of terecht kunnen voor hun volgende carrièrestap.Tijdens deze jubileumeditie bezochten 4.103 studenten, starters en (young) professionals dit carrière- en netwerkevent.

Maritieme en offshore industrie blijft op zoek naar talent
Young Maritime Representative Dominique Smit tijdens zijn openingsspeech: “We weten allemaal dat er op dit moment een dip is in de maritieme en offshore markt. Maar de bedrijven die in deze dip zitten, zijn hier vandaag wel aanwezig en op zoek naar nieuw talent. Laat je daarom niet afschrikken en volg je passie!” , vertelde Smit enthousiast.

CV-check met advies en Stage Informatiepunt 
Op de MaritiemeVacaturebank.nl Kubus konden bezoekers vragen stellen over het sollicitatieproces en tips krijgen voor een sterk cv. Nieuw dit jaar was het Stage Informatiepunt waar studenten een overzicht kregen van alle stages en onderzoeksopdrachten van de exposanten op MOCE.

Ervaringsdeskundigen aan het woord
Young Maritime Representatives en studenten van ROC Kop van Noord-Holland deelden hun ervaringen en gaven tips en adviezen aan belangstellenden.

Komende zomer wordt de datum voor MOCE2017 bekend gemaakt.

Share this article

Follow Maritiem Nieuws.nl

Carrière>

Events>

<< Nov 2017 >>
MTWTFSS
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

Maritime & Offshore Career Event 28 maart 2018

De datum voor de 12e editie van het Navingo Maritime & Offshore Career Event (MOCE) is bekend: woensdag 28 maart 2018. Na intensief overleg met diverse opleidingen en bedrijven is deze datum als beste optie geselecteerd. WTC Rotterdam staat deze dag geheel in het teken van het grootste en meest complete carrière-event in de maritieme, offshore en energie sector van Europa. De organisatie, Navingo BV, verwacht ook dit jaar weer bezoekers uit binnen- en buitenland en mooie namen onder de exposanten te verwelkomen.

Investeren in de toekomst
De Nederlandse maritieme en offshore energie industrie dankt haar wereldwijde positie aan de vele innovaties die de afgelopen jaren hebben plaatsgevonden. Zonder goed opgeleid en gekwalificeerd personeel waren deze innovaties niet mogelijk geweest. Om deze positie te behouden is het belangrijk om de verschillende functies binnen de sector op alle niveaus en binnen elke carrièrefase te presenteren en te laten zien wat deze industrie zo aantrekkelijk maakt om in te werken. Als platform voor zowel carrière als opleiding is MOCE een belangrijk onderdeel van de missie om technische en nautische expertise in de sector te behouden.

Ruime aandacht voor persoonlijk contact
In 2017 ging MOCE de verdieping in met een omvangrijk inhoudelijk programma waarin relevante thema’s werden uitgelicht en er ruimte was voor discussie. De meer dan 100 partners gebruikten MOCE als het platform om te laten zien waar zij als bedrijf voor staan. De ruim 3500 bezoekers konden op de beursvloer de deelnemende bedrijven spreken maar kregen eveneens de kans om aan te schuiven bij interessante Master Classes of trainingen van de desbetreffende bedrijven. Ook in de volgende editie zal er ruim aandacht zijn voor persoonlijk contact en het ‘matchen’ van bezoekers met bedrijven.

Blijf up-to-date
Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, like ons op Facebook en volg ons op Twitter.

read more >