Aanmelden voor KVNR Shipping Award 2016

Kotug won in 2015 de KVNR Shipping Award voor de nieuwe hybride Rotortug-sleepboten.

De KVNR Shipping Award is een van de vijf Awards die uitgereikt wordt tijdens de elfde editie van het Maritime Awards Gala op maandag 31 oktober 2016. In Nederland gevestigde rederijen, scheepsmanagers en maritieme bedrijven kunnen meedingen naar deze prestigieuze ‘redersprijs’.

De KVNR Shipping Award richt zich op de verbetering en of vernieuwing van de bedrijfsvoering van het bedrijf. Dit kan op het gebied zijn van personeelsbeleid, milieumanagement, het beheer van schepen, of andere innovatieactiviteiten. Er is een deskundige jury onder voorzitterschap van Tineke Netelenbos, voorzitter van de KVNR.

Bedrijven en organisaties die aan de gestelde criteria voldoen kunnen zich tot 24 juni 2016 aanmelden door een ingevuld aanvraagformulier te sturen naar KVNR, t.a.v. Marianne van Lare: lare@kvnr.nl.

Tijdens het gala worden Nederlandse innovaties in de spotlights gezet. De gehele maritieme sector bundelt in het Maritime Awards Gala vijf prestigieuze prijzen. Naast de KVNR Shipping Award zijn dat de Maritime Innovation Award, KNVTS Schip van het Jaar Prijs, Maritime Designer Award en de Koninklijke Marine Van Hengel- Spengler prijs.

In de Stichting Maritieme Prijzen, de organisator van het Maritime Awards Gala, zijn KVNR, Netherlands Maritime Technology, KNVTS, NISS en de Koninklijke Marine vertegenwoordigd. Met de grote variëteit aan deelnemende partijen, inclusief de overheid en politici, is dit gala dé gelegenheid om uw belangrijke partners ‘in business’ te ontmoeten. Vorig jaar bezochten maar liefst 860 maritieme professionals vanuit het gehele maritieme cluster het gala. Ook dit jaar is het mogelijk sponsortafels af te nemen. U kunt daarvoor contact opnemen met Joëlla Lucas, coördinator Maritime Awards Gala door een e-mail te sturen naar lucas@maritimetechnology.nl of telefonisch via T: 088 44 51 061.

Kotug won in 2015 de KVNR Shipping Award voor de twee nieuwe hybride Rotortug-sleepboten. Het Rotterdamse sleepvaartbedrijf nam tijdens de tiende editie van het Maritime Awards Gala op 2 november in de RDM-onderzeebootloods de jaarlijkse milieu- en innovatieprijs van de Nederlandse reders in ontvangst.

Meer… KVNR 

 

Share this article

Follow Maritiem Nieuws.nl

Carrière>

Events>

<< Nov 2017 >>
MTWTFSS
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

Maritime & Offshore Career Event 28 maart 2018

De datum voor de 12e editie van het Navingo Maritime & Offshore Career Event (MOCE) is bekend: woensdag 28 maart 2018. Na intensief overleg met diverse opleidingen en bedrijven is deze datum als beste optie geselecteerd. WTC Rotterdam staat deze dag geheel in het teken van het grootste en meest complete carrière-event in de maritieme, offshore en energie sector van Europa. De organisatie, Navingo BV, verwacht ook dit jaar weer bezoekers uit binnen- en buitenland en mooie namen onder de exposanten te verwelkomen.

Investeren in de toekomst
De Nederlandse maritieme en offshore energie industrie dankt haar wereldwijde positie aan de vele innovaties die de afgelopen jaren hebben plaatsgevonden. Zonder goed opgeleid en gekwalificeerd personeel waren deze innovaties niet mogelijk geweest. Om deze positie te behouden is het belangrijk om de verschillende functies binnen de sector op alle niveaus en binnen elke carrièrefase te presenteren en te laten zien wat deze industrie zo aantrekkelijk maakt om in te werken. Als platform voor zowel carrière als opleiding is MOCE een belangrijk onderdeel van de missie om technische en nautische expertise in de sector te behouden.

Ruime aandacht voor persoonlijk contact
In 2017 ging MOCE de verdieping in met een omvangrijk inhoudelijk programma waarin relevante thema’s werden uitgelicht en er ruimte was voor discussie. De meer dan 100 partners gebruikten MOCE als het platform om te laten zien waar zij als bedrijf voor staan. De ruim 3500 bezoekers konden op de beursvloer de deelnemende bedrijven spreken maar kregen eveneens de kans om aan te schuiven bij interessante Master Classes of trainingen van de desbetreffende bedrijven. Ook in de volgende editie zal er ruim aandacht zijn voor persoonlijk contact en het ‘matchen’ van bezoekers met bedrijven.

Blijf up-to-date
Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, like ons op Facebook en volg ons op Twitter.

read more >