Workships Contractors getest door Lloyds Register

Workships Contractors getest door Lloyds RegisterWorkships Contractors getest door Lloyds Register

Het Arbo- en Veiligheidsmanagementsysteem (OHSAS18001) van Workships Contractors is onlangs getest door Lloyds Register. Workships Contractors heeft deze test met goed resultaat afgesloten, waarvan het certificaat het bewijs is.

Voor Workships Contractors B.V. heeft werkgerelateerde Gezondheid en Veiligheid (Occupational Health and Safety) voor alle werknemers de hoogste prioriteit, met name vanwege activiteiten in een potentieel gevaarlijke werkomgeving als de offshore olie, gas en hernieuwbare energie industrie. Een van de belangrijkste doelen dat het management heeft is om te allen tijde de menselijke factor in een operatie veilig en gecontroleerd te houden voor zowel project, schip als bemanning.

Workships Contractors verklaart: “Het is nu aan onze walorganisatie en de bemanning aan boord van alle schepen onder ons management om aan onze eigen verwachtingen en de verwachtingen van onze klant Acta Marine Wind Services B.V. te voldoen en door te gaan met het streven naar veiligheid en succes.”

Share this article

Follow Maritiem Nieuws.nl

Carrière>

Events>

<< Sep 2017 >>
MTWTFSS
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1

Rondje Landtong Rozenburg op 30 september

In het hart van het havengebied ligt de Landtong Rozenburg, ingeklemd tussen de Nieuwe Waterweg en het Calandkanaal. De Landtong herbergt een prachtig natuurgebied, met nu eens zicht op reusachtige zeeschepen en dan weer een kudde Schotse hooglanders. Zaterdag 30 september heb je de unieke mogelijkheid dit bijzondere gebied zowel vanaf het land als vanaf […]

read more >

Offshore WIND Conference 9 en 10 oktober RAI

OWC 2017 richt zich op de kansen in de offshore windsector voor de komende 10 jaar en verder daarna. Wat zullen de komende tenders de supply chain op korte en lange termijn bieden? Wat zijn de trends en kansen na 2023? Ook andere onderwerpen worden besproken, zoals kostenreductie, innovaties, subsidie en samenwerking met de olie- […]

read more >

Offshore Energy Exhibition & Conference 2017

Offshore Energy Exhibition & Conference (OEEC) is Europe’s leading offshore energy event. It is unique in bringing together the oil & gas, offshore wind and marine energy industry. With the industry in transition OEEC offers offshore energy professionals the ideal meeting place to network, discuss and learn about the future of energy.

read more >