Nominaties Conny van Rietschoten Trofee bekend

Op 3 januari 2015 wordt in het Het Scheepvaartmuseum het Zeiler van het Jaar feest gehouden. Op dit vernieuwende feest worden op het binnenplein van Het Scheepvaartmuseum de helden uit de sport in het zonnetje gezet.

Op deze feestelijke avond wordt de Conny van Rietschoten Trofee aan de ‘Zeiler van het Jaar’ toegekend. De afgelopen maanden hebben zeilers hun helden kunnen nomineren voor de prijs. De jury heeft voor zowel de Conny van Rietschoten Trofee als de jeugdprijs de Flyer Trofee twee kandidaten geselecteerd.

De genomineerden voor Conny van Rietschoten Trofee zijn: Marit Bouwmeester en Nicholas Heiner

De genomineerden voor de Flyer Trofee zijn: Daphne van der Vaart en Odile van Aanholt

Op dezelfde avond zal ook de ‘Maas Trofee’ worden uitgereikt aan de vrijwilliger/s, die zich op een bijzondere wijze verdienstelijk heeft/hebben gemaakt voor de zeilsport.

Coach van het Jaar en de Mediaprijs 2014
Het Watersportverbond organiseert voor de eerste keer de uitreiking van de twee nieuwe prijzen: Coach van het Jaar en Mediaman/moment van het jaar. Hiermee wil het Watersportverbond ook de mensen achter de sport extra in het zonnetje zetten.

Coach van het Jaar
Jaap Zielhuis – Coach Marit Bouwmeester
Pim Stumpel – Dinghy coach

Mediaprijs 2014
Humberto Tan
Ayolt Kloosterboer &  Roy Tular

Meer…  www.zeilervanhetjaar.nl

Share this article

Follow Maritiem Nieuws.nl

Carrière>

Events>

<< Nov 2017 >>
MTWTFSS
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

Maritime & Offshore Career Event 28 maart 2018

De datum voor de 12e editie van het Navingo Maritime & Offshore Career Event (MOCE) is bekend: woensdag 28 maart 2018. Na intensief overleg met diverse opleidingen en bedrijven is deze datum als beste optie geselecteerd. WTC Rotterdam staat deze dag geheel in het teken van het grootste en meest complete carrière-event in de maritieme, offshore en energie sector van Europa. De organisatie, Navingo BV, verwacht ook dit jaar weer bezoekers uit binnen- en buitenland en mooie namen onder de exposanten te verwelkomen.

Investeren in de toekomst
De Nederlandse maritieme en offshore energie industrie dankt haar wereldwijde positie aan de vele innovaties die de afgelopen jaren hebben plaatsgevonden. Zonder goed opgeleid en gekwalificeerd personeel waren deze innovaties niet mogelijk geweest. Om deze positie te behouden is het belangrijk om de verschillende functies binnen de sector op alle niveaus en binnen elke carrièrefase te presenteren en te laten zien wat deze industrie zo aantrekkelijk maakt om in te werken. Als platform voor zowel carrière als opleiding is MOCE een belangrijk onderdeel van de missie om technische en nautische expertise in de sector te behouden.

Ruime aandacht voor persoonlijk contact
In 2017 ging MOCE de verdieping in met een omvangrijk inhoudelijk programma waarin relevante thema’s werden uitgelicht en er ruimte was voor discussie. De meer dan 100 partners gebruikten MOCE als het platform om te laten zien waar zij als bedrijf voor staan. De ruim 3500 bezoekers konden op de beursvloer de deelnemende bedrijven spreken maar kregen eveneens de kans om aan te schuiven bij interessante Master Classes of trainingen van de desbetreffende bedrijven. Ook in de volgende editie zal er ruim aandacht zijn voor persoonlijk contact en het ‘matchen’ van bezoekers met bedrijven.

Blijf up-to-date
Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, like ons op Facebook en volg ons op Twitter.

read more >