Steven Lak nieuw lid Raad van Commissarissen Portbase

 

 

steven_lak_314_17

Steven Lak is benoemd tot lid van de Raad van Commissarissen van Portbase, de organisatie die via het Port Community System de informatie-uitwisseling in de Nederlandse havens zo makkelijk mogelijk maakt. Als commissaris zal Steven Lak optreden namens de havensectoren die nog niet in de Raad vertegenwoordigd waren.

Steven Lak heeft ruime bestuurlijke en logistieke ervaring en is in het dagelijks leven voorzitter van Deltalinqs, de ondernemersvereniging van de haven- en industriële bedrijven in Mainport Rotterdam en voorzitter van Rotterdam Port Promotion Council. Zijn benoeming tot commissaris van Portbase is tevens namens de Amsterdamse havenondernemersvereniging, ORAM.

Afscheid van twee commissarissen
Vanwege het voltooien van hun wettelijk toegestane termijnen hebben Kees van Dam (managing director Cornelder) en Rhandy McNack (directeur Cargill) in de achterliggende periode hun commissariaat van Portbase neergelegd. Beide hebben tijdens hun zittingsperiode een zeer waardevol rol gespeeld bij de verdere groei van Portbase en het Port Community System in Nederland.

De Raad van Commissarissen van Portbase bestaat nu uit de volgende personen:

• Ronald Paul (voorzitter) – Chief Operating Officer Havenbedrijf Rotterdam
• Ries Bode – Directeur Management in Motion
• Dertje Meijer – Algemeen Directeur Havenbedrijf Amsterdam
• Albert Thissen – Algemeen Directeur Hapag-Lloyd Benelux
• Jan Waas – Chief Technology Officer, Europe Container Terminals
• Steven Lak – Voorzitter Deltalinqs

Meer… Portbase