Locatie Maritime Awards Gala 2014 bekend en inschrijvingen geopend

Maritime Awards Gala 2013-191

Het monumentale Taets, gelegen aan het Noordzeekanaal is dit jaar de locatie waar op donderdag 6 november het Maritime Awards Gala 2014 zal plaatsvinden. Taets is gevestigd op het Hembrugterrein aan de ring van Amsterdam. Met de bekendmaking van de locatie, zijn ook de reserveringen voor de bedrijfstafels geopend.

Prijzengala
Het gala is uitgegroeid tot hét maritieme evenement van het jaar waar de captains of industry samenkomen voor de uitreiking van de vijf maritieme prijzen en om relaties uit de branche te ontmoeten. Tijdens de negende editie van het Maritime Awards Gala worden vijf maritieme prijzen uitgereikt: de VNSI Wim Timmersprijs (maritieme ontwerpers), HME Maritime Innovation Award (toeleveranciers), KNVTS Schip van het Jaar prijs (werven), KVNR Shipping Award (reders) en de Koninklijke Marine Van Hengel-Spengler prijs (studenten). Met de bundeling van de prijzen presenteert de maritieme sector haar innovatieve topprestaties in de volle breedte.

Tafel reserveren
Bedrijven kunnen deelnemen aan het Maritime Awards Gala 2014 als hoofdsponsor of als tafelsponsor. Meer informatie over de sponsormogelijkheden vindt u op www.maritime-awards.nl of neem contact op met Merel den Otter, coördinator Maritime Awards Gala, via T: 010 44 44 333 of E: [email protected].

Organisatie
Het Maritime Awards Gala 2014 wordt georganiseerd door de Stichting Maritieme Prijzen. Hierin zijn Scheepsbouw Nederland (Vereniging Holland Marine Equipment en VNSI), KVNR, KNVTS, NISS en de Koninklijke Marine vertegenwoordigd. Hoofdsponsors van het Maritime Awards Gala 2014 zijn NNPC en Wärtsilä Netherlands.

Meer… Maritime Awards Gala