TOS Sheffield: nieuwe aanbieder van constructie personeel voor de Offshore en Olie & Gas industrie.

TOS (Transport & Offshore Services) en Sheffield Offshore Services hebben hun krachten gebundeld om zo hun huidige aanbod aan personeelsdiensten uit te kunnen breiden. De samenwerking opereert onder de naam ‘TOS Sheffield Pte. Ltd.’

TOS Sheffield biedt klanten een totaalpakket aan personeelsdiensten, bestaande uit het leveren van zowel maritiem als constructie personeel. TOS Sheffield levert het constructie personeel, terwijl TOS het maritiem personeel verzorgt zoals de klant al gewend was. Het totaalpakket is uitermate interessant voor klanten in de Offshore en Olie & Gas industrie. Kees Wagenaar (Managing Director TOS): ‘Onze klant heeft het voordeel zaken te kunnen doen met één partij, die tegen een eerlijke prijs al het benodigde personeel kan leveren. Door de vestiging van de joint venture in Singapore, kunnen we de operationele kosten laag houden en toch kwalitatief hoogwaardige diensten aanbieden.’

Globale dekking

TOS Sheffield zal kunnen profiteren van het uitgebreide netwerk van lokale vestigingen van haar grondleggers. Kantoren zijn gevestigd in Europa (Nederland, Tsjechië, Polen en Oekraïne), Zuid-Amerika (Brazilië), het Midden-Oosten (Dubai en Saoedi-Arabië) en Azië (Singapore, Maleisië, Thailand, Vietnam, de Filippijnen en Indonesië). ‘Een van onze doelstellingen voor de nabije toekomst is om iedere tijdzone te overbruggen. En we zijn goed op weg! We denken dat dit erg prettig zal zijn voor onze klanten die zelf ook wereldwijd opereren.‘ aldus Bryan Kee, Chief Executive Officer, Sheffield Offshore Services.

Sheffield Offshore Services is opgericht in 1999 en gevestigd in Singapore. Het bedrijf heeft een continue groei doorgemaakt -bereikte een omzet van 20 miljoen euro in 2010- en heeft enkele internationale vestigingen geopend. Sheffield is gespecialiseerd in het aanbieden van constructie personeel, drilling crew en project management teams.

TOS -Transport & Offshore Services- werd opgericht in 1992 en heeft haar hoofdkantoor in Rotterdam, Nederland. In de afgelopen 20 jaar is TOS uitgegroeid tot een gerenommeerd dienstverlener in de maritieme industrie, met een omzet van meer dan 30 miljoen euro in 2010. TOS is gespecialiseerd in het leveren van maritieme bemanning voor alle mogelijke onderdelen van de scheepvaart, met inbegrip van maar niet beperkt tot offshore, zeevaart, bagger, natte aannemerij en binnenvaart.

Meer… TOS

Share this article

Follow Maritiem Nieuws.nl

Gepubliceerd op September 9, 2011

Carrière>

Events>

<< May 2017 >>
MTWTFSS
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Offshore WIND Conference

OWC 2017 will focus on the opportunities for the offshore wind sector over the next ten years and beyond. What will upcoming tenders offer the supply chain (short term)? What are the trends and opportunities after 2023? While also tackling subtopics such as cost reduction, innovations, subsidy and cooperation with the oil and gas industries.

https://www.offshore-energy.biz/offshore-wind-conference

read more >

Infodag Koninklijke Instituut voor de Marine

Wil jij het beste uit een team halen en leiding geven bij de Marine? Gaat hierbij geen zee je te hoog? Kom dan op 30 mei naar de Infodag speciaal voor marineofficieren.

Tijdens de infodag aan het Koninklijke Instituut voor de Marine (KIM) word je geïnformeerd over alle officiersfuncties bij de Marine. Speciaal voor studenten in de 5e of 6e klas VWO en voor studenten HBO/WO die bijna een diploma op zak hebben. Wil je vlieger bij de Marine worden? Dat kan ook met een HAVO-diploma.

Een studie aan het KIM en een baan als officier bij de Marine gaat verder dan elke reguliere baan of studie. Want zeg nou zelf, wie vaart er met 21 jaar al een Marineschip?

Bij de Marine leer je in een hecht team op te treden, je sport veel en je krijgt snel veel verantwoordelijkheid. Spreekt je dit aan, dan is de infodag aan het KIM echt iets voor jou.

Wist je dat je op veel scholen vrij kan krijgen voor een Infodag als studie/beroeps oriëntatie? Vraag ernaar bij je decaan.

Aanmelden voor de Infodag op werkenbijdefensie.nl.

read more >

Marker Wadden Café met boswachter André Donker op 8 juni

Op donderdag 8 juni wordt er weer een informatieavond georganiseerd, het Marker Wadden Café in de Duurzaamheidswinkel aan het Stadhuisplein van Lelystad. Op deze informatie avonden is het publiek uitgenodigd om geïnformeerd te worden en om mee te praten over alles omtrent de bouw van de eilanden Marker Wadden in het Markermeer. Het Marker Wadden Café is een initiatief van Natuurmonumenten en Natuur- en Milieufederatie Flevoland.

Het Marker Wadden Café begint om 20.00 uur en zal rond 21.30 uur afgelopen zijn en aanmelden is niet nodig.

Programma Marker Wadden Café: 

19.30 uur        Inloop met koffie en thee
20.00 uur       Welkom door Natuur- en Milieufederatie Flevoland
20.05 uur        Gastspreker, boswachter André Donker, over de resultaten van het lopende vogelonderzoek op Marker Wadden. En verslag van zijn natuurobservaties.
20.45 uur        Het laatste nieuws over het project Marker Wadden door projectorganisatie
21.00 uur        Tijd voor vragen

Marker Wadden
Marker Wadden is een uniek project voor de aanleg van de serie natuureilanden in het Markermeer. Het ontwerp verrijkt het Markermeer met natuurlijke oevers. Zo kan er weer een gezond evenwicht ontstaan waar dieren en planten in het Markermeer zich op een natuurlijke manier kunnen herstellen. Ook voor de economie zijn Marker Wadden een belangrijke impuls. Zo nemen de recreatiemogelijkheden in het meer toe en is ‘bouwen met klei en slib’ een innovatieve techniek die over de hele wereld toepasbaar is. In het voorjaar van 2016 is gestart met de aanleg van het eerste eiland. Natuurmonumenten en Rijkswaterstaat zijn opdrachtgever voor het project Marker Wadden, dat uitgevoerd wordt door Boskalis.

Kijk op www.markerwadden.nl voor meer informatie.

read more >

Havenfestival IJmond 17 en 18 juni

Het Havenfestival IJmond vindt dit jaar plaats in het weekend van 17 en 18 juni 2017. Het thema is Rauw aan Zee. Het festival sluit aan op de binnenkomst van de nieuwe haring in de sfeer van vlaggetjesdag.

Er worden rondvaarten georganiseerd en er is een vistafel. Aan de kade komen bijzondere schepen te liggen. Het Havenfestival IJmond is gratis toegankelijk.

www.havenfestivalijmuiden.nl

read more >