TOS Sheffield: nieuwe aanbieder van constructie personeel voor de Offshore en Olie & Gas industrie.

TOS (Transport & Offshore Services) en Sheffield Offshore Services hebben hun krachten gebundeld om zo hun huidige aanbod aan personeelsdiensten uit te kunnen breiden. De samenwerking opereert onder de naam ‘TOS Sheffield Pte. Ltd.’

TOS Sheffield biedt klanten een totaalpakket aan personeelsdiensten, bestaande uit het leveren van zowel maritiem als constructie personeel. TOS Sheffield levert het constructie personeel, terwijl TOS het maritiem personeel verzorgt zoals de klant al gewend was. Het totaalpakket is uitermate interessant voor klanten in de Offshore en Olie & Gas industrie. Kees Wagenaar (Managing Director TOS): ‘Onze klant heeft het voordeel zaken te kunnen doen met één partij, die tegen een eerlijke prijs al het benodigde personeel kan leveren. Door de vestiging van de joint venture in Singapore, kunnen we de operationele kosten laag houden en toch kwalitatief hoogwaardige diensten aanbieden.’

Globale dekking

TOS Sheffield zal kunnen profiteren van het uitgebreide netwerk van lokale vestigingen van haar grondleggers. Kantoren zijn gevestigd in Europa (Nederland, Tsjechië, Polen en Oekraïne), Zuid-Amerika (Brazilië), het Midden-Oosten (Dubai en Saoedi-Arabië) en Azië (Singapore, Maleisië, Thailand, Vietnam, de Filippijnen en Indonesië). ‘Een van onze doelstellingen voor de nabije toekomst is om iedere tijdzone te overbruggen. En we zijn goed op weg! We denken dat dit erg prettig zal zijn voor onze klanten die zelf ook wereldwijd opereren.‘ aldus Bryan Kee, Chief Executive Officer, Sheffield Offshore Services.

Sheffield Offshore Services is opgericht in 1999 en gevestigd in Singapore. Het bedrijf heeft een continue groei doorgemaakt -bereikte een omzet van 20 miljoen euro in 2010- en heeft enkele internationale vestigingen geopend. Sheffield is gespecialiseerd in het aanbieden van constructie personeel, drilling crew en project management teams.

TOS -Transport & Offshore Services- werd opgericht in 1992 en heeft haar hoofdkantoor in Rotterdam, Nederland. In de afgelopen 20 jaar is TOS uitgegroeid tot een gerenommeerd dienstverlener in de maritieme industrie, met een omzet van meer dan 30 miljoen euro in 2010. TOS is gespecialiseerd in het leveren van maritieme bemanning voor alle mogelijke onderdelen van de scheepvaart, met inbegrip van maar niet beperkt tot offshore, zeevaart, bagger, natte aannemerij en binnenvaart.

Meer… TOS

Share this article

Follow Maritiem Nieuws.nl

Gepubliceerd op September 9, 2011