Wim van Sluis geeft masterclass aan jonge havenprofessionals

Op 3 oktober 2013 verzorgt Wim van Sluis, oud-voorzitter van Deltalinqs en oud-locoburgemeester van de gemeente Rotterdam, een masterclass over de toekomst van de Rotterdamse haven. Hij doet dit op uitnodiging van de Rotterdam Mainport University. Tijdens de Engelstalige masterclass deelt Van Sluis zijn visie op de toekomst van de Rotterdamse haven met studenten en jong havenprofessionals.

A World Tour in the Port of Rotterdam
Bij zijn afscheid als voorzitter van Deltalinqs kreeg Wim van Sluis, als dank voor zijn jarenlange inzet voor de Rotterdamse haven en het bedrijfsleven, van de Rotterdam Mainport University (RMU) een serie masterclasses aangeboden. De eerste vindt plaats op 3 oktober a.s. in het gebouw van de STC-Group aan de Lloydstraat 300. In de masterclass A World Tour in the Port of Rotterdam, gaat Van Sluis in op thema’s als de ontwikkeling en het belang van de Rotterdamse haven en het management en de toekomst van mainport Rotterdam. De masterclass start om 15.30 uur (zaal open vanaf 15.00 uur) en duurt tot 17.00 uur. De sessie wordt afgesloten met een netwerkborrel. Deelname aan de masterclass is gratis ná aanmelding. Aanmelden kan tot 25 september 2013 door een e-mail te sturen naar [email protected].

Rotterdam Mainport University
De Rotterdam Mainport University of applied sciences is een uniek samenwerkingsverband tussen de STC-Group en Hogeschool Rotterdam. Beide organisaties hebben de handen ineengeslagen om in Rotterdam de beste HBO- opleidingen voor scheepvaart, scheepsbouw, havens, logistiek en procesindustrie mogelijk te maken.

Meer… STC-Group