SuperYachts – de meest glamoureuze en innovatieve industrie staat op het punt haar deuren te openen

VripackDiscovery

Stap in de wereld waar alles mogelijk lijkt te zijn; stap in de wereld van SuperYachts. Een nieuwe serie op Discovery Channel waarbij de Nederlandse jachtbouw u mee neemt aan boord van ’s werelds meest exclusieve jachten en u de baanbrekende technologie toont die schuilgaan achter het ontwerp.

De Nederlandse jachtbouw heeft altijd een grote rol gespeeld in de voorhoede van innovatie, technologie en design. De traditionele waarden van eeuwen van scheepsbouw, vakmanschap, de nieuwste technologieën en de beste apparatuur vormen alle ingrediënten voor een spectaculaire en exclusieve serie over de industrie en haar streven naar perfectie.

“De ongeëvenaarde kwaliteit van de Nederlandse jachtbouw is niet onopgemerkt gebleven en wij voelen ons dan ook zeer vereerd dat Discovery met haar documentaire laat zien hoe Nederlandse ontwerpers en scheepsbouwers constant bezig zijn om ieders verwachtingen te overtreffen”, zegt Farouk Nefzi, managing director van de HISWA Holland Yachting Group.

Met de nieuwe Discovery serie ‘SuperYachts’ krijgt de kijker de mogelijkheid om zich te verdiepen in ‘s werelds grootste, meest indrukwekkende en exclusieve superjachten. De serie geeft de kijker de kans om een kijkje achter de schermen te nemen in een wereld waar expertise en capaciteit samenkomt met technische uitdagingen. Waarbij men kennis maakt met de gepassioneerde hardwerkende teams achter de enorme luxueuze schepen.

Prominente bedrijven als Vitters Shipyard, Vripack, Hakvoort Shipyard, ICON Yachts and Balk Shipyard hebben met veel enthousiasme meegewerkt aan de SuperYacht Documentaires. “Wij zijn erg tevreden met de kwaliteit van de afleveringen. Daarnaast zijn wij super trots op het feit dat we deze serie met vooraanstaande bedrijven uit de jachtbouw gezamenlijk hebben weten te realiseren”, vertelt Nefzi.

In 6 afleveringen worden de beste jachtbouwers, ingenieurs, ontwerpers en naval architecten uit Nederland geïntroduceerd. De serie laat zien hoe traditionele vakmanschap en futuristische techniek kunnen worden gecombineerd om drijvende paleizen en supersnelle luxe zeiljachten te realiseren.

Vitters Shipyard, Vripack, Hakvoort Shipyard, ICON Yachts en Balk Shipyard zullen hun geheimen onthullen en de blauwdrukken achter een aantal van hun nieuwste projecten tonen aan het publiek. Hierbij krijgen we te zien hoe zij problemen oplossen tijdens de race om de grenzen te verleggen van wat hun klanten voor mogelijk houden.

Think yachts, think Holland!

Meer… Vripack Discovery