Bemanningslid Reddingboten

Vacature: KNRM reddingstation Dordrecht zoekt vrijwillige bemanningsleden (v/m) voor de reddingboten KBW 1910 en DRB – 49.

Redder Worden?
Reddingbootbemanningen zijn in principe 24 uur per dag ‘in dienst’. Dit houdt in dat je elk moment van de dag door middel van een pieper kan worden opgeroepen.

De KNRM heeft als uitgangspunt dat de reddingboot binnen 10 minuten na een alarmering moet kunnen varen. Dat betekent dat je vanaf je werk- en/of woonadres binnen deze tijdslimiet aan boord van de reddingboot moet kunnen zijn.

Wat vragen we van de redder?
Beschikbaar binnen 10 minuten na alarmering
Leeftijd minimaal 18 jaar, maximaal 45 jaar (bij inschrijving)
Goede gezondheid (medische keuring via KNRM)
Toestemming van de werkgever
Bereidheid om cursussen te volgen
Zeevast en een zwemdiploma

Heb je belangstelling?
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Robert Herks, schipper reddingstation Dordrecht – schipper@dordrecht.knrm.nl of 06 25 32 18 27.

Voor aanmelding kunt u contact opnemen met Marjon van Ginneken, secretaris reddingstation Dordrecht – secretaris@dordrecht.knrm.nl of 06 53 93 33 11.

Bezoek ook onze website www.knrm.nl/dordrecht en lees meer over reddingstation Dordrecht. Via www.knrm.nl/werken/vrijwillige-redders krijgt u meer info over vrijwilliger zijn bij de KNRM.

Share this article

Follow Maritiem Nieuws.nl

Carrière>

Events>

<< Nov 2017 >>
MTWTFSS
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

Maritime & Offshore Career Event 28 maart 2018

De datum voor de 12e editie van het Navingo Maritime & Offshore Career Event (MOCE) is bekend: woensdag 28 maart 2018. Na intensief overleg met diverse opleidingen en bedrijven is deze datum als beste optie geselecteerd. WTC Rotterdam staat deze dag geheel in het teken van het grootste en meest complete carrière-event in de maritieme, offshore en energie sector van Europa. De organisatie, Navingo BV, verwacht ook dit jaar weer bezoekers uit binnen- en buitenland en mooie namen onder de exposanten te verwelkomen.

Investeren in de toekomst
De Nederlandse maritieme en offshore energie industrie dankt haar wereldwijde positie aan de vele innovaties die de afgelopen jaren hebben plaatsgevonden. Zonder goed opgeleid en gekwalificeerd personeel waren deze innovaties niet mogelijk geweest. Om deze positie te behouden is het belangrijk om de verschillende functies binnen de sector op alle niveaus en binnen elke carrièrefase te presenteren en te laten zien wat deze industrie zo aantrekkelijk maakt om in te werken. Als platform voor zowel carrière als opleiding is MOCE een belangrijk onderdeel van de missie om technische en nautische expertise in de sector te behouden.

Ruime aandacht voor persoonlijk contact
In 2017 ging MOCE de verdieping in met een omvangrijk inhoudelijk programma waarin relevante thema’s werden uitgelicht en er ruimte was voor discussie. De meer dan 100 partners gebruikten MOCE als het platform om te laten zien waar zij als bedrijf voor staan. De ruim 3500 bezoekers konden op de beursvloer de deelnemende bedrijven spreken maar kregen eveneens de kans om aan te schuiven bij interessante Master Classes of trainingen van de desbetreffende bedrijven. Ook in de volgende editie zal er ruim aandacht zijn voor persoonlijk contact en het ‘matchen’ van bezoekers met bedrijven.

Blijf up-to-date
Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, like ons op Facebook en volg ons op Twitter.

read more >