Maritime Awards Gala op 31 oktober 2013 in DeBroodfabriek

De achtste editie van het Maritime Awards Gala wordt gehouden op donderdag 31 oktober 2013 in De Broodfabriek in Rijswijk. Vorig jaar bezochten maar liefst 820 maritieme professionals vanuit het gehele maritieme cluster het gala.

De Stichting Maritieme Prijzen, organisator van het gala, heeft voor deze datum gekozen om aan te sluiten op andere grote maritieme evenementen voor een succesvolle symbiose. De afgelopen twee jaar vond de kickoff van de Maritime Week al plaats tijdens het gala. De internationale vakbeurs Europort vindt van 5 t/m 8 november plaats in Rotterdam.

Vijfde prijs
Tijdens het gala worden Nederlandse innovaties in de spotlights gezet. De gehele maritieme industrie bundelt in het Maritime Awards Gala vijf prestigieuze prijzen: de VNSI Wim Timmersprijs, HME Maritime Innovation Award, KVNR Shipping Award, KNVTS Schip van het Jaar Prijs en dit jaar voor het eerst de Koninklijke Marine Van Hengel-Spengler prijs. Kijk voor meer informatie over de awards en deelnemerscriteria op www.maritime-awards.nl.

Sponsormogelijkheden
Bedrijven kunnen het Maritime Awards Gala 2013 bijwonen door middel van sponsoring. De kosten voor een hoofdsponsorschap bedragen € 10.000,- ex. BTW. Een sponsortafel kost € 2.750,- ex. BTW. De individuele inschrijvingen worden in september geopend.

Organisatie
In de Stichting Maritieme Prijzen, de organisator van het Maritime Awards Gala, zijn Scheepsbouw Nederland, KVNR, KNVTS, NISS en de Koninklijke Marine vertegenwoordigd. De coördinatie van het Maritime Awards Gala is in handen van Scheepsbouw Nederland.

Meer… HME

Share this article

Follow Maritiem Nieuws.nl

Carrière>

Events>

<< Nov 2017 >>
MTWTFSS
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

Maritime & Offshore Career Event 28 maart 2018

De datum voor de 12e editie van het Navingo Maritime & Offshore Career Event (MOCE) is bekend: woensdag 28 maart 2018. Na intensief overleg met diverse opleidingen en bedrijven is deze datum als beste optie geselecteerd. WTC Rotterdam staat deze dag geheel in het teken van het grootste en meest complete carrière-event in de maritieme, offshore en energie sector van Europa. De organisatie, Navingo BV, verwacht ook dit jaar weer bezoekers uit binnen- en buitenland en mooie namen onder de exposanten te verwelkomen.

Investeren in de toekomst
De Nederlandse maritieme en offshore energie industrie dankt haar wereldwijde positie aan de vele innovaties die de afgelopen jaren hebben plaatsgevonden. Zonder goed opgeleid en gekwalificeerd personeel waren deze innovaties niet mogelijk geweest. Om deze positie te behouden is het belangrijk om de verschillende functies binnen de sector op alle niveaus en binnen elke carrièrefase te presenteren en te laten zien wat deze industrie zo aantrekkelijk maakt om in te werken. Als platform voor zowel carrière als opleiding is MOCE een belangrijk onderdeel van de missie om technische en nautische expertise in de sector te behouden.

Ruime aandacht voor persoonlijk contact
In 2017 ging MOCE de verdieping in met een omvangrijk inhoudelijk programma waarin relevante thema’s werden uitgelicht en er ruimte was voor discussie. De meer dan 100 partners gebruikten MOCE als het platform om te laten zien waar zij als bedrijf voor staan. De ruim 3500 bezoekers konden op de beursvloer de deelnemende bedrijven spreken maar kregen eveneens de kans om aan te schuiven bij interessante Master Classes of trainingen van de desbetreffende bedrijven. Ook in de volgende editie zal er ruim aandacht zijn voor persoonlijk contact en het ‘matchen’ van bezoekers met bedrijven.

Blijf up-to-date
Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, like ons op Facebook en volg ons op Twitter.

read more >