Hans van der Hart doet per 1 oktober stap opzij als CEO bij Zeeland Seaports

Na een lange loopbaan in de Zeeuwse havens heeft Hans van der Hart besloten per 1 oktober 2013 een stap opzij te doen, en af te treden als CEO van Zeeland Seaports N.V. Hans blijft aan als bestuursadviseur van Zeeland Seaports en haar aandeelhouders.

Hans heeft Zeeland Seaports de afgelopen jaren op zeer energieke en diplomatieke wijze op koers gebracht naar een geïntegreerd en verzelfstandigd havenbedrijf. Onder zijn leiding zijn vele ontwikkelingen tot stand gebracht, zoals het ValuePark Terneuzen, de aanleg van de Autrichehaven en Scaldiahaven en de uitbreiding van de Kaloothaven. Ook zijn onder zijn leiding vele nieuwe bedrijven aangetrokken en zijn bestaande bedrijven in het havengebied uitgebreid. Nu ook de commerciële strategie voor de komende jaren is geformuleerd en vastgesteld, heeft Hans in samenspraak met de Raad van Commissarissen besloten een stap opzij te doen.

Om te kunnen blijven beschikken over zijn expertise en uitgebreide dossierkennis blijft Hans op verzoek van de Raad van Commissarissen aan Zeeland Seaports verbonden als bestuursadviseur en intermediair tussen Zeeland Seaports en haar aandeelhouders, alsmede de andere stakeholders.

Hans stapt opzij, op een moment dat Zeeland Seaports de hoogste overslagcijfers ooit heeft neergezet.

Meer… Zeeland Seaports