Stork Technical Services krijgt groot project van Gasunie in opdracht

Technische dienstverlener Stork Technical Services heeft een opdracht verkregen van de Nederlandse Gasunie N.V. voor het multidisciplinaire project “Capaciteitsvergroting Oost-West”. Dit project is recent gestart en loopt door tot eind 2013, waarna een significante uitbreiding van de capaciteit van het gastransportsysteem een feit zal zijn.

In het kort bestaat het project uit 3 componenten. Een uitbreiding van de compressiecapaciteit op de locatie Grijpskerk, het aanpassen van de IJsselmeerleidingen op diverse locaties rond het IJsselmeer en het opnemen van de Veluweleiding in het rondstroomsysteem van Gasunie.

“Stork Technical Services voert al jaren projecten uit voor Gasunie en heeft deze opdracht dan ook verworven op basis van een gedegen plan van aanpak en bewezen technische kwaliteiten” aldus David Bartmann, projectleider Stork Technical Services, “Dit project is weer een mooi voorbeeld van onze ‘ONE Stork’ strategie; bij de realisatie van dit project zijn verscheidene Business Lines van Stork Technical Services betrokken, waaronder Piping & Mechanical services, Electrical & Instrumentation services en Sales & Rental services”.

Stork Technical Services heeft zich onder meer onderscheiden ten opzichte van de andere partijen, doordat al deze activiteiten bij Stork in één concern beschikbaar zijn (One single point of contact) en waarmee de afstemming van genoemde activiteiten optimaal verloopt.

Meer… Stork Technical Services