De Offshore Lounge bij FC Utrecht, verrassend, inspirerend en verbindend.

Op zondag 19 februari, tijdens de wedstrijd FC Utrecht – AZ (overtuigend gewonnen door FC Utrecht met 3-0) vond de kick-off plaats van de Offshore Lounge in Stadion Galgenwaard. De Offshore Lounge is een nieuw concept in stadion Galgenwaard gelegen in het zakelijk middelpunt van Nederland. Het is bedoeld voor relatiemarketing en netwerken op een unieke manier voor en door de Offshore branche.

De heer Frans van Seumeren, eigenaar van FC Utrecht en entrepreneur in de offshore wereld met bedrijven zoals RollDock en RollLift, zette het idee afgelopen zondag om in een succesvolle start van een mooi project. In samenwerking met twee ondernemers uit de offshore branches, ZPMC Europe en Navingo BV is er de laatste maanden gewerkt aan de totstandkoming en de daarbij behorende kick-off van de Offshore Lounge, een exclusieve skybox met ruimte voor 22 bedrijven. 40 Top managers van internationale offshore bedrijven waren op uitnodiging aanwezig. Met onder meer een welkomstwoord en introductie van Frans van Seumeren en een voorbespreking van de wedstrijd door Foeke Booij, technisch directeur bij FC Utrecht. Na een korte uitleg over de aanpak van de Offshore Lounge kon daarna de wedstrijd beginnen. Na afloop stond er een heerlijk warm buffet gereed en was er gelegenheid om te netwerken. Met een toost op de overwinning van FC Utrecht en een exclusieve nabeschouwing van Jan Wouters, trainer van FC Utrecht, werd de geslaagde kick-off van de Offshore Lounge afgesloten.

Walter Leenes, Sales Manager Europe & ICE Class Vessels bij Thrustmaster Europe BV en één van de 40 aanwezigen vond het geweldig om de mogelijkheid van de heer Frans van Seumeren te krijgen om aan het nieuwe initiatief van de Offshore Lounge in het FC Utrecht stadion mee te doen. De groep aanwezige mensen, vertegenwoordigen een groot aantal takken van de offshore-industrie wat een mooie gelegenheid gaf om te netwerken en ‘nieuwe’ mensen te ontmoeten op een unieke locatie. Ook Iwan Scholte, sales manager offshore and mobile harbour cranes bij Liebherr Maritime Benelux B.V. was enorm te spreken over de Offshore Lounge; “een goed pakket van netwerkmogelijkheden, in de offshore business, in een scorende omgeving!”

De Offshore Lounge is een nieuw concept in stadion Galgenwaard. Een verrassend en exclusief meetingpoint voor mensen uit de offshore branche. Het is een unieke plek voor relatiemarketing en is tevens, in combinatie met voetbal, een ontmoetingsplek waar bedrijven doordeweeks samen kunnen komen. Bedrijven die lid worden van de Offshore Lounge kunnen onder meer de volgende zaken verwachten; businessclub in het zakelijk middelpunt van Nederland met sprekers, lezingen en events, voor leden is de skybox op werkdagen te gebruiken voor presentaties, seminars en andere bijeenkomsten, leden hebben een project manager binnen FC Utrecht die de agenda van de skybox voor hen beheert, hospitality op top niveau met P1 parkeerkaarten, ontvangst door hostesses, private host in de skybox, all inclusive catering van Maison van den Boer en VIP seats op het terras voor de skybox en niet te vergeten, leden hebben toegang tot alle thuiswedstrijden van FC Utrecht en kunnen aanwezig zijn tijdens diverse evenementen in stadion Galgenwaard.

Wilco van Schaik, algemeen directeur van FC Utrecht zegt over afgelopen zondag; ‘Ik wil iedereen die betrokken is bij dit project een enorm compliment maken. Dit is hoe FC Utrecht zich met en voor zijn partners moet opstellen; kwalitatief, inspirerend, betrokken, dichtbij en vooral ‘verbindend’. Wij willen de verbindende factor zijn, dat hebben we met de kick-off bewezen. Op deze wedstrijddag werden er al contacten gelegd en zaken in werking gezet. Dat zijn naast relatiemarketing, topsport, ontspanning en entertainment de punten waarom mensen graag via een themabox bij ons komen. FC Utrecht is meer dan alleen voetbal.”

Inmiddels zijn al een aantal van de aanwezige bedrijven tijdens de kick-off lid geworden van de Offshore Lounge. Lid worden voor het resterende seizoen 2011-2012 is nog mogelijk, er is plaats voor 22 bedrijven. Voor het seizoen 2012-2013 is er de mogelijkheid om de Offshore Lounge te vergroten naar 36 bedrijven. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Lauri Zitmantel 030-8885504.

Meer… ZPMC EuropeNavingo BVOffshore Energy

Share this article

Follow Maritiem Nieuws.nl

Gepubliceerd op February 24, 2012

Carrière>

Events>

<< May 2017 >>
MTWTFSS
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Offshore WIND Conference

OWC 2017 will focus on the opportunities for the offshore wind sector over the next ten years and beyond. What will upcoming tenders offer the supply chain (short term)? What are the trends and opportunities after 2023? While also tackling subtopics such as cost reduction, innovations, subsidy and cooperation with the oil and gas industries.

https://www.offshore-energy.biz/offshore-wind-conference

read more >

Infodag Koninklijke Instituut voor de Marine

Wil jij het beste uit een team halen en leiding geven bij de Marine? Gaat hierbij geen zee je te hoog? Kom dan op 30 mei naar de Infodag speciaal voor marineofficieren.

Tijdens de infodag aan het Koninklijke Instituut voor de Marine (KIM) word je geïnformeerd over alle officiersfuncties bij de Marine. Speciaal voor studenten in de 5e of 6e klas VWO en voor studenten HBO/WO die bijna een diploma op zak hebben. Wil je vlieger bij de Marine worden? Dat kan ook met een HAVO-diploma.

Een studie aan het KIM en een baan als officier bij de Marine gaat verder dan elke reguliere baan of studie. Want zeg nou zelf, wie vaart er met 21 jaar al een Marineschip?

Bij de Marine leer je in een hecht team op te treden, je sport veel en je krijgt snel veel verantwoordelijkheid. Spreekt je dit aan, dan is de infodag aan het KIM echt iets voor jou.

Wist je dat je op veel scholen vrij kan krijgen voor een Infodag als studie/beroeps oriëntatie? Vraag ernaar bij je decaan.

Aanmelden voor de Infodag op werkenbijdefensie.nl.

read more >

Marker Wadden Café met boswachter André Donker op 8 juni

Op donderdag 8 juni wordt er weer een informatieavond georganiseerd, het Marker Wadden Café in de Duurzaamheidswinkel aan het Stadhuisplein van Lelystad. Op deze informatie avonden is het publiek uitgenodigd om geïnformeerd te worden en om mee te praten over alles omtrent de bouw van de eilanden Marker Wadden in het Markermeer. Het Marker Wadden Café is een initiatief van Natuurmonumenten en Natuur- en Milieufederatie Flevoland.

Het Marker Wadden Café begint om 20.00 uur en zal rond 21.30 uur afgelopen zijn en aanmelden is niet nodig.

Programma Marker Wadden Café: 

19.30 uur        Inloop met koffie en thee
20.00 uur       Welkom door Natuur- en Milieufederatie Flevoland
20.05 uur        Gastspreker, boswachter André Donker, over de resultaten van het lopende vogelonderzoek op Marker Wadden. En verslag van zijn natuurobservaties.
20.45 uur        Het laatste nieuws over het project Marker Wadden door projectorganisatie
21.00 uur        Tijd voor vragen

Marker Wadden
Marker Wadden is een uniek project voor de aanleg van de serie natuureilanden in het Markermeer. Het ontwerp verrijkt het Markermeer met natuurlijke oevers. Zo kan er weer een gezond evenwicht ontstaan waar dieren en planten in het Markermeer zich op een natuurlijke manier kunnen herstellen. Ook voor de economie zijn Marker Wadden een belangrijke impuls. Zo nemen de recreatiemogelijkheden in het meer toe en is ‘bouwen met klei en slib’ een innovatieve techniek die over de hele wereld toepasbaar is. In het voorjaar van 2016 is gestart met de aanleg van het eerste eiland. Natuurmonumenten en Rijkswaterstaat zijn opdrachtgever voor het project Marker Wadden, dat uitgevoerd wordt door Boskalis.

Kijk op www.markerwadden.nl voor meer informatie.

read more >

Havenfestival IJmond 17 en 18 juni

Het Havenfestival IJmond vindt dit jaar plaats in het weekend van 17 en 18 juni 2017. Het thema is Rauw aan Zee. Het festival sluit aan op de binnenkomst van de nieuwe haring in de sfeer van vlaggetjesdag.

Er worden rondvaarten georganiseerd en er is een vistafel. Aan de kade komen bijzondere schepen te liggen. Het Havenfestival IJmond is gratis toegankelijk.

www.havenfestivalijmuiden.nl

read more >