De Offshore Lounge bij FC Utrecht, verrassend, inspirerend en verbindend.

Op zondag 19 februari, tijdens de wedstrijd FC Utrecht – AZ (overtuigend gewonnen door FC Utrecht met 3-0) vond de kick-off plaats van de Offshore Lounge in Stadion Galgenwaard. De Offshore Lounge is een nieuw concept in stadion Galgenwaard gelegen in het zakelijk middelpunt van Nederland. Het is bedoeld voor relatiemarketing en netwerken op een unieke manier voor en door de Offshore branche.

De heer Frans van Seumeren, eigenaar van FC Utrecht en entrepreneur in de offshore wereld met bedrijven zoals RollDock en RollLift, zette het idee afgelopen zondag om in een succesvolle start van een mooi project. In samenwerking met twee ondernemers uit de offshore branches, ZPMC Europe en Navingo BV is er de laatste maanden gewerkt aan de totstandkoming en de daarbij behorende kick-off van de Offshore Lounge, een exclusieve skybox met ruimte voor 22 bedrijven. 40 Top managers van internationale offshore bedrijven waren op uitnodiging aanwezig. Met onder meer een welkomstwoord en introductie van Frans van Seumeren en een voorbespreking van de wedstrijd door Foeke Booij, technisch directeur bij FC Utrecht. Na een korte uitleg over de aanpak van de Offshore Lounge kon daarna de wedstrijd beginnen. Na afloop stond er een heerlijk warm buffet gereed en was er gelegenheid om te netwerken. Met een toost op de overwinning van FC Utrecht en een exclusieve nabeschouwing van Jan Wouters, trainer van FC Utrecht, werd de geslaagde kick-off van de Offshore Lounge afgesloten.

Walter Leenes, Sales Manager Europe & ICE Class Vessels bij Thrustmaster Europe BV en één van de 40 aanwezigen vond het geweldig om de mogelijkheid van de heer Frans van Seumeren te krijgen om aan het nieuwe initiatief van de Offshore Lounge in het FC Utrecht stadion mee te doen. De groep aanwezige mensen, vertegenwoordigen een groot aantal takken van de offshore-industrie wat een mooie gelegenheid gaf om te netwerken en ‘nieuwe’ mensen te ontmoeten op een unieke locatie. Ook Iwan Scholte, sales manager offshore and mobile harbour cranes bij Liebherr Maritime Benelux B.V. was enorm te spreken over de Offshore Lounge; “een goed pakket van netwerkmogelijkheden, in de offshore business, in een scorende omgeving!”

De Offshore Lounge is een nieuw concept in stadion Galgenwaard. Een verrassend en exclusief meetingpoint voor mensen uit de offshore branche. Het is een unieke plek voor relatiemarketing en is tevens, in combinatie met voetbal, een ontmoetingsplek waar bedrijven doordeweeks samen kunnen komen. Bedrijven die lid worden van de Offshore Lounge kunnen onder meer de volgende zaken verwachten; businessclub in het zakelijk middelpunt van Nederland met sprekers, lezingen en events, voor leden is de skybox op werkdagen te gebruiken voor presentaties, seminars en andere bijeenkomsten, leden hebben een project manager binnen FC Utrecht die de agenda van de skybox voor hen beheert, hospitality op top niveau met P1 parkeerkaarten, ontvangst door hostesses, private host in de skybox, all inclusive catering van Maison van den Boer en VIP seats op het terras voor de skybox en niet te vergeten, leden hebben toegang tot alle thuiswedstrijden van FC Utrecht en kunnen aanwezig zijn tijdens diverse evenementen in stadion Galgenwaard.

Wilco van Schaik, algemeen directeur van FC Utrecht zegt over afgelopen zondag; ‘Ik wil iedereen die betrokken is bij dit project een enorm compliment maken. Dit is hoe FC Utrecht zich met en voor zijn partners moet opstellen; kwalitatief, inspirerend, betrokken, dichtbij en vooral ‘verbindend’. Wij willen de verbindende factor zijn, dat hebben we met de kick-off bewezen. Op deze wedstrijddag werden er al contacten gelegd en zaken in werking gezet. Dat zijn naast relatiemarketing, topsport, ontspanning en entertainment de punten waarom mensen graag via een themabox bij ons komen. FC Utrecht is meer dan alleen voetbal.”

Inmiddels zijn al een aantal van de aanwezige bedrijven tijdens de kick-off lid geworden van de Offshore Lounge. Lid worden voor het resterende seizoen 2011-2012 is nog mogelijk, er is plaats voor 22 bedrijven. Voor het seizoen 2012-2013 is er de mogelijkheid om de Offshore Lounge te vergroten naar 36 bedrijven. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Lauri Zitmantel 030-8885504.

Meer… ZPMC EuropeNavingo BVOffshore Energy

Share this article

Follow Maritiem Nieuws.nl

Gepubliceerd op February 24, 2012

Carrière>

Events>

<< Sep 2017 >>
MTWTFSS
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1

Rondje Landtong Rozenburg op 30 september

In het hart van het havengebied ligt de Landtong Rozenburg, ingeklemd tussen de Nieuwe Waterweg en het Calandkanaal. De Landtong herbergt een prachtig natuurgebied, met nu eens zicht op reusachtige zeeschepen en dan weer een kudde Schotse hooglanders. Zaterdag 30 september heb je de unieke mogelijkheid dit bijzondere gebied zowel vanaf het land als vanaf […]

read more >

Offshore WIND Conference 9 en 10 oktober RAI

OWC 2017 richt zich op de kansen in de offshore windsector voor de komende 10 jaar en verder daarna. Wat zullen de komende tenders de supply chain op korte en lange termijn bieden? Wat zijn de trends en kansen na 2023? Ook andere onderwerpen worden besproken, zoals kostenreductie, innovaties, subsidie en samenwerking met de olie- […]

read more >

Offshore Energy Exhibition & Conference 2017

Offshore Energy Exhibition & Conference (OEEC) is Europe’s leading offshore energy event. It is unique in bringing together the oil & gas, offshore wind and marine energy industry. With the industry in transition OEEC offers offshore energy professionals the ideal meeting place to network, discuss and learn about the future of energy.

read more >