Datum 6e Navingo Maritime & Offshore Career Event bekend

Na een succesvolle eerste lustrum editie afgelopen april, is de datum voor alweer het zesde Navingo Maritime & Offshore Career Event bekend; woensdag 25 april 2012 in het Beurs-WTC gebouw te Rotterdam. Het evenement, dat al zes jaar lang de grootste en meest complete carrièrebeurs in de maritieme en offshore sector is, verwacht in 2012 meer exposanten dan in 2011. Mede door aangetrokken markt maar ook door de kwaliteit en kwantiteit van de bezoekers van de afgelopen editie. Exposanten waren zeer tevreden en vele arbeidscontracten zijn opgesteld na deze editie.

Het Navingo Maritime & Offshore Career Event richt zich zoals bekend op alle sectoren uit het maritieme cluster. Sinds afgelopen jaar behoren daar ook de olie maatschappijen bij. Met NOGEPA, de Nederlandse Olie en Gas Exploratie en Productie Associatie, zijn de handen ineen geslagen en hebben o.a. Chevron, Wintershall, Total E&P Nederland en GDF Suez de beurs versterkt met hun aanwezigheid. Er wordt nu gekeken om dit in 2012 nog verder uit te breiden en nog aantrekkelijker te maken voor zowel de bedrijven als voor de werkzoekenden.

Het blijft echter niet alleen bij een samenwerking met NOGEPA, ook de havensector heeft aangegeven interesse te hebben in deelname aan MOCE. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de verwezenlijking hiervan. Concreet houdt dit in dat er op 25 april naast de bekende technische en varende functies gericht op het gehele maritieme cluster nu ook meer logistieke en havengerelateerde functies aangeboden zullen worden. Voor de bezoekers betekend dit nog meer keuze in werkgever in deze aantrekkelijke sector.

Op Maritime Offshore Career Event vindt men naast de informatie over deelname voor bedrijven onder meer algemene informatie voor bezoekers, foto’s van de afgelopen editie en de mogelijkheid tot voorregistratie (vanaf december 2011). De beurs opent haar deuren dit jaar al om 10.30 uur in plaats van om 11.00 uur en zal doorlopen tot 18.00 uur. De entree van de beurs is gratis. Media kunnen informatie downloaden vanuit het press center online.

Het Navingo Maritime & Offshore Career Event 2012 richt zich op werkgelegenheid en opleiding in de onderstaande sectoren

Binnenvaart, Havens, Jachtbouw, Marine, Maritieme arbeidsbemiddeling, Maritieme dienstverlening, Maritieme toeleveranciers, Offshore, Olie & Gas, Energie, Opleiding, (Petro-) Chemie, Training & Onderwijs, Scheepsbouw & Reparatie, Visserij, Waterbouw & Dredging, Watersport en Zeescheepvaart.

Informatie bedrijven
Deelnemen aan het Navingo Maritime & Offshore Career Event 2012? Neem contact op met de organisatie.

Organisatie
Annemieke den Otter Exhibition Manager
t. +31 (0)10 209 2606
[email protected]

Tessa van Hees
Manager Marketing & Opleidingen
t. +31 (0)10 209 2635
[email protected]

Ashley Hofmann Event Organization Coordinator
t. +31 (0)10 209 2671
[email protected]

Anouk Montagne Marketing Coordinator (administratief contact exposanten)
+31 (0)10 209 2646
[email protected]

Meer… Maritime Offshore Career Event

Meer… Navingo