Stork Technical Services en AkzoNobel Delfzijl sluiten onderhoudsovereenkomst voor vijf jaar.

Stork Technical Services heeft op 1 oktober 2011 een Overeenkomst Technische Activiteiten met AkzoNobel Industrial
Chemicals afgesloten om ook de komende 5 jaren wederom technisch onderhoud, project-werkzaamheden en onderhoudsstops uit te voeren op het Chemie Park Delfzijl.

Na de overname door Stork Technical Services van de Technische dienst van AkzoNobel Delfzijl in oktober 2006, heeft Stork met deze verlenging van de bestaande 5-jarige onderhoudsovereenkomst haar positie voor nog eens vijf jaar weten te consolideren. Stork Technical Services opereert al jaren op het Chemie Park Delfzijl en heeft zich de afgelopen jaren verder gespecialiseerd in met name het onderhoud en het uitvoeren van onderhoudsstop„s. Dit heeft geresulteerd in diverse meerjarige overeenkomsten met de op het Chemie Park Delfzijl gevestigde bedrijven. Door het aanbieden van een zeer breed servicepakket en haar aanwezigheid op de locatie Delfzijl heeft Stork Technical Services wederom met hun Thinking & Doing manier van werken de toegevoegde waarde ook voor de regionale industrie in Groningen bewezen.

Fester Oosterhuis, Site Manager AkzoNobel in Delfzijl: “Door het aanbieden van een geïntegreerd service pakket waarin door iedereen vanuit de verschillende Business Lines van Stork samen wordt gewerkt met onze medewerkers, is het eindresultaat voor beide partijen optimaal”.

De nu overeengekomen “Overeenkomst Technische Activiteiten Delfzijl” sluit naadloos aan op de strategie van Stork, waarbij de focus ligt op langdurige relaties met haar klanten en de daaruit voortvloeiende integrale samenwerkingsverbanden tussen de beide partijen.

Meer… Stork Technical Services