Cargoshell werkt hard aan aanpassingen voor de hernieuwde CSC-certificering

Maandag 19 en dinsdag 20 september is de Cargoshell werkgroep afgereisd naar Germanischer Lloyd (GL) in Hamburg voor de CSC-certificering van Cargoshell.

GL heeft diverse zware testen uitgevoerd op de constructieve eigenschappen van Cargoshell. Tijdens deze testen zijn er een technische onvolkomenheden naar voren gekomen die op korte termijn hersteld kunnen worden, maar die desondanks de volledige certificering in de weg hebben gestaan.

Dr. Ir. Albert ten Buschen, leider van het ontwikkelingstraject, zegt hierover: “Een van de kenmerken van Cargoshell is zijn lichtheid. Om dit voordeel goed uit te buiten hebben we de vloer van het testmodel lichter gemaakt dan oorspronkelijk de bedoeling was. Dit euvel is binnen afzienbare tijd opgelost. Het is jammer dat het ontwikkelingstraject hierdoor enige vertraging op zal lopen. Gelukkig is de Cargoshell een gepatenteerd systeem, wat ons ruime voorsprong geeft in de markt.”.

Op dit moment wordt er hard gewerkt om de Cargoshell aan te passen voor de hernieuwde CSC-certificering. Hier wordt met vertrouwen naar uit gekeken.

Meer… Cargoshell