Europese Offshore & Energy Industry maakt kennis met Maritime by Holland

Op 11 en 12 oktober a.s. wordt voor het eerst een Maritime by Holland Paviljoen georganiseerd op vakbeurs Offshore Energy. Offshore wordt gezien als belangrijkste groeimarkt voor de Nederlandse maritieme sector. Tot deze conclusie kwam brancheorganisatie Scheepsbouw Nederland naar aanleiding van een grootschalig exportonderzoek uit 2011. Via het Maritime by Holland Paviljoen wordt de Europese Offshore & Energy industrie in de gelegenheid gesteld kennis te maken met de Nederlandse maritieme cluster. Offshore Energy vindt plaats in de Amsterdam RAI.

Cocktailparty
Op dinsdagmiddag 11 oktober zijn bezoekers van de beurs welkom in de Holland Lounge (stand C) van het Maritime by Holland Paviljoen voor een zinderende cocktailparty. Dit netwerkevent start om 17.00 uur en wordt gesponsord door Scheepsbouw Nederland.

Deelnemers aan het Maritime by Holland Paviljoen Hal 8

• Bakker Sliedrecht Electro Industrie BV
• Brevini Nederland BV
• Roxtec BV
• STC BV
• VanderPloeg
• Verebus Engineering BV

Offshore Energy
Op Offshore Energy tonen ruim 300 exposanten hun producten en diensten aan ‘s werelds grootste deskundigen, besluitvormers, inkopers, verkopers en beleidsmakers in de olie- en gas, energie, offshore en E&P industrie. De organisatie verwacht meer dan 5.000 bezoekers uit meer dan 20 landen.

Dit is Maritime by Holland
Maritime by Holland is een initiatief voor effectieve Holland branding van de Nederlandse maritieme cluster. Nederland beschikt over een bruisende maritieme industrie van wereldformaat: een cluster van 11.000 bedrijven in een straal van 100 km.

Powered by HME
Het Maritime by Holland Paviljoen wordt georganiseerd door HME. Projectorganisatie HME ondersteunt maritieme bedrijven bij exportpromotie, innovatie en trainingen en is onderdeel van Scheepsbouw Nederland. Neem voor meer informatie contact op met Sandra Mollema, exportmanager Europa & Amerika (T: (010) 44 44 333 of E: [email protected]).

Meer… HME